“Është e pavërtetë nëse thuhet se për emërimin tim nuk kanë vendosur strukturat e partisë“

“Është e pavërtetë nëse thuhet se për emërimin tim nuk kanë vendosur strukturat e partisë“

Zëvendëskryeministrja nga radhët e Nismës Socialdemokrate, Albulena Balaj-Halimaj, demantoi zërat se ajo nuk është përzgjedhur për këtë potë nga strukturat e partisë dhe se emërimi i saj ishte befasi  ekskluzive, ashtu siç u përfol.
Sipas Balaj-Halimajt, për të vetmin pozicion që nuk ka vendosur partia është,  pozicioni i shefit të Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate.
Ndjekim fragmente nga intervista dhënë për emisionin Argument Plus, të cilin të plotë do të  mund  ta ndiqni në orën 21:30 minuta.(Intervisten e pergaditi redaktorja jone Leonora DALIPI)/21Media