Një balerinë ruse nga Teatri Mariinsky e veshur me kostum ka interpretuar skena nga “Liqeni i Mjellmave” së Çajkovskit. Këtë e ka bërë jo në skenën të teatrit, por në gjirin e ngrirë të Finlandës.

Kjo po cilësohet mënyra e vetme dhe e duhura nga balerina, Ilmira Bagrautinova, për të kundërshtuar ndërtimin e një porti në Batareinaya Bay, një plazh i njohur rreth 100 kilometra në perëndim të Shën Petersburgut, transmeton rtv21.tv.

Ajo vallëzoi në -15 gradë Celsius dhe publikoi videon më internet. Siç shpjegon ajo me këtë veprim synon t’i shpëtojë mjellmat që rriten në këtë gji./21Media