Tema e shfaqjes është kriza e refugjatëve në botë

Tema e shfaqjes është kriza e refugjatëve në botë

Kriza e refugjatëve është tema e shfaqjes së re të Baletit Kombëtar të Kosovës. Në një konferencë për medie u tha se është punuar shumë që këtë problem botëror ta prezantojnë përmes artit, ku në skenë do të paraqiten gjashtë balerinë dhe dy refugjatë. Përndryshe kjo shfaqje është bashkëpunim mes Baletit Kombëtar të Kosovës dhe Int Buhnenëerkstatt (Int Buhnenwekshtat) nga Austria./21Media