Në teatrin Kombëtar të Kosovës do të jepet shfaqja e parë premierë për vitin 2017

Në teatrin Kombëtar të Kosovës do të jepet shfaqja e parë premierë për vitin 2017

Shfaqja e parë premierë për këtë vit në Teatrin Kombëtar të Kosovës do të jetë “Drejtësi Tranzicionale” e cila ka sjell nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës një koreografe të re, për të sjell sa më shumë larmi dhe për të bërë një shfaqje sa më të bukur për baletin Kombëtar të Kosovës.

Asistente të shfaqjes janë Teuta Krasniqi dhe Jeta Musolli ndërsa për kostumet është përkujdesur Shemsi Avdiu kurse për skenografinë  Aziz Maloku.

Premiera jepet me 23 shkurt ndërsa repriza e parë me 24 shkurt./21Media