Shfaqja prezanton luftën e madhe të dy motrave për një burrë

Shfaqja prezanton luftën e madhe të dy motrave për një burrë

 Baleti Kombëtar i Kosovës ka nisur provat për premierën e radhës së këtij institucioni. Koreografi nga Turqia, Mehmet Ballkan ka vendosur që kësaj radhe të sjellë një rrëfim të veçantë ku protagoniste janë dy motra dhe historia e tyre e veçantë. Një nga sfidat me të cilat po ballafaqohen balerinët është respektimi i masave anti-COVID.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI)./21Media