Peja nga ditë na në ditë është duke u shndërruar në qytetin me të zhvilluar sa i përket turizmi. Arsyeja për këtë sigurisht është natyra unike e këtij vendi, por edhe aktivitete e nismat e ndryshme të cilat kanë për qëllim ta promovojnë atë.

Një nga nismat e fundit është edhe fluturimi me balona me ajër të nxehtë, e cila ishte ide e drejtoreshës për zhvillim ekonomik në qytetin e Pejës, Lendita Muhaxheri.  Për të parë se deri ku kanë arritur përgatitjet dhe si do te realizohen ato ekipi ynë ishte këto ditë në Peje prej nga na sjellë një rrëfim shumë të këndshëm./21Media