Sipas tyre ministria ka dëmtuar rrugën

Sipas tyre ministria ka dëmtuar rrugën

Banorët e fshatit Mramor të Prishtinës do të protestojnë sot, duke bllokuar rrugën magjistrale Gjilan-Prishtinë, siç bënë të ditur ata për shkak të pa përgjegjësisë të Ministrisë së Infrastrukturës, e cila ka dëmtuar rrugën dhe urat e fshatit.

Portesta fillon në orën 12:00, ndërkohë, banorët thanë se gjatë punimeve janë lënë edhe gropa të mëdha. Kurse, dheun të cilin e ka largu nga aty, e kanë vendosur ndër telat e tensionit të lartë, duke rrezikuar fëmijët e tyre.

Rruga ka qenë planifikuar të përfundojë për 169 ditë punë.