Luksemburgu ka barazuar rezultatin pas një gabimi dhe mungesë vëmendje nga ana e mbrojtjes kuqezi

Luksemburgu ka barazuar rezultatin pas një gabimi dhe mungesë vëmendje nga ana e mbrojtjes kuqezi

Kundërshtari i ka zënë kuqezinjtë edhe në një vendosje të gabuar që nuk i ka lejuar të parandalojne golin.

Golin e barazimit të vendësve e ka shënuar David Turpel në minutën e 63-të/21Media