Willian është një dëshirë e hershme e Barcelonës

Willian është një dëshirë e hershme e Barcelonës

Barcelona sapo ka zyrtarizuar De Jong nga Ajax dhe i ka kushtuar plot 75 milionë euro pa bonuse.

Por, klubi blaugrand nuk do të ndalet këtu pasi po kërkon edhe Willian te Chelsea.

Më herët Barça ka zyrtarizuar edhe Jason Murrillon dhe Kevin Prince Boateng.

Willian është një dëshirë e hershme e Barcelonës.