Klubi i Barcelonës ka arritur marrëveshje me mbrojtësin amerikan, Serginio Dest dhe Ajaxin për transferimin e tij.

Gazetari i njohur italian, Fabrizio Romano ka njoftuar se marrëveshja është arritur mes palëve dhe të martën (nesër) pritet që Dest të bëj udhëtimin e tij drejt qytetit të Barcelonës.

Ai do të lidh kontratë me Barcelonën deri në vitin 2025.