Basha: Shqipëria të heq dorë nga protagonizmi.-.-Ahmeti: Ndihma e Shqipërisë e domosdoshme.-Basha: Askush e asgjë nuk mund ta njollosë luftën e pastër të UÇK-së.-Bahtiri: Bashën do e pres herën tjetër si kryeministër

Basha: Shqipëria të heq dorë nga protagonizmi.-.-Ahmeti: Ndihma e Shqipërisë e domosdoshme.-Basha: Askush e asgjë nuk mund ta njollosë luftën e pastër të UÇK-së.-Bahtiri: Bashën do e pres herën tjetër si kryeministër

Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha vazhdoi vizitën në Kosovë. Gjatë ditës, u takua me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe kryetarin e Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri./21Media