Forumi i Bashkë - Investimeve dhe Rrjetëzimit

Forumi i Bashkë – Investimeve dhe Rrjetëzimit

Në Prizren po mbahet Forumi i Bashkë – Investimeve dhe Rrjetëzimit, me temë “Bashkë, krijojmë të ardhmen e Prizrenit”. Synohet që në bashkëveprim me diasporën të rritet shkalla e investimeve në funksion të zhvillimin ekonomik, jo vetëm të Prizrenit./21Media