Fillojnë bisedimet për bashkëpunim me Kosovën

Fillojnë bisedimet për bashkëpunim me Kosovën

Qendra turistike Uluda në qytetin Bursa të Turqisë tashmë pesë dekada tërheq vizitorë dhe adhurues të turizmit malor.

Gjatë vitit këtë qendër e vizitojnë mbi tre milion njerëz nga e tërë bota. Këtë qendër e vizitoi edhe një delegacion nga Agjencia e Pyjeve të Kosovës dhe Ministrisë së tregtisë e industrisë. Pritet një bashkëpunim në fushën e turizmit dhe pyjeve./21Media