Tahir Batatina, trajneri i Llapit në postimin e tij të fundit, ka shprehur brengat për punët në stadiumin ‘Zahir Pajaziti’.

Batatina shkruan për ngecje në punimet e stadiumit ‘Zahir Pajaziti’, punime këto që janë dashur të përfundojnë një vit më parë.

Gjithashtu ai ka kërkuar nga ushtruesi i detyrës së kryetarit, Nexhmi Rudari të marrë seriozisht këtë kërkesë që punimet të vazhdojnë dhe investimet të mos ndalen.