Po vazhdon numërimi i votave

Po vazhdon numërimi i votave

Përveç zgjedhjeve presidenciale në Maqedoninë e Veriut, sot janë mbajtur edhe zgjedhjet komunale në tri komuna, Dibër, Ohër dhe Novo Sellë.

Informacionet jo zyrtare flasin se BDI-ja është në epërsi në Dibër sa u takon zgjedhjeve lokale.

Kandidati për kryetar komune Hakuran Duka është ai i cili ka marrë më shumë vota nga Dibranët në këto zgjedhje lokale./21Media