Përmes kësaj mbështetjeje do të ndihmohen bizneset dhe qytetarët

Përmes kësaj mbështetjeje do të ndihmohen bizneset dhe qytetarët

Luftimi i koronavirusit, parandalimi i përhapjes së mëtejshme të këtij virusi është edhe i kushtueshëm. Për një buxhet të vogël çfarë është ai i Kosovës beteja me Covid 19 është barrë e rëndë, edhe financiare.

Bashkimi Evropian edhe në këtë rast i doli në ndihmë Kosovës. 26 milionë e 500 mijë euro iu dhanë Kosovës për ballafaqim me pandeminë./21Media