Dhuron 6 mijë teste dhe pajise në vlerë prej 800 mijë euro

Dhuron 6 mijë teste dhe pajise në vlerë prej 800 mijë euro

 Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, pranuan donacion prej 800 mijë eurosh për luftimin e pandemisë COVID-19, nga Bashkimi Evropian. Në donacion përfshihen 6 mijë komplete testimi për COVID-19, shtretër dhe maska.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Lulzim FANA)./21Media