Bebe Rexha zbuloi se prindërit e saj në New York ishin te infektuar me koronavirus, por tani janë duke u shëruar pasi ishin ‘shumë të sëmurë për tre javë’

Bebe jeton në Los Angeles dhe prindërit e saj banojnë në New York City . Ajo pranoi se i kishte shkuar mendja të shkonte të kujdesej për ta.

“Unë isha duke menduar për të bërë të gjithë makinë … të kujdesesh për ta …Ata insistuan për të mos na pasur pranë mua dhe vëllain, por më në fund ata u bënë më të mirë,” tha ajo për TV show Extra./21Media