Trajneri 44-vjeçar është i aftë të vlerësojë futbollistët e rinj

Trajneri 44-vjeçar është i aftë të vlerësojë futbollistët e rinj

Diego Alonso është trajneri i parë në historinë e skuadrës së Inter Miami, skuadër ku pronar është ish-futbollisti britanik, David Beckham.

Trajneri uruguajan ka shkruar historinë e futbollit amerikano-latin. Ai është trajneri i vetëm që ka fituar Concaf Champions League, me dy skuadra të ndryshme. Ai ka firmosur një kontratë 1-vjeçare me skuadrën amerikane të Inter MIami, që do të debutojë në MLS stinorin e ardhshëm.

Trajneri 44-vjeçar njihet si zbulues talentesh dhe është i aftë të vlerësojë futbollistët e rinj.