Në familjen e deputetit Behgjet Pacolli sot po festohet. Nmjë prej djemve të tij mbush 14 vjet.

E Pacolli ka zgjedhur që ta uroj publikisht atë përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Sot, Isa mbush 14 vjet. Urime djali im, të jesh gjithmonë i lumtur me prindërit, motrat, vëllezërit, farefisin e me miqtë tuaj. Jetofsh sa malet. Ne jemi krenar me ty!”, ka shkruar Pacoli në Facebook, ku ka publikuar fotografi me familjen e tij.

Behgjet Pacolli është prind i gjashtë fëmijëve tri vajzave dhe tre djemve (Arbreshës, Selenës, Hanës, Isës, Diarit dhe Armanit)./21Media

Sot, Isa mbush 14 vjet. Urime djali im, të jesh gjithmonë i lumtur me prindërit, motrat, vëllezërit, farefisin e me miqtë tuaj. Jetofsh sa malët. Ne jemi krenar me ty!

Gepostet von Behgjet Pacolli am Freitag, 22. Mai 2020