Mbështetje për të mbijetuarat e dhunës gjatë luftës në Kosovë

Mbështetje për të mbijetuarat e dhunës gjatë luftës në Kosovë

Lansimi i platformës “Bëhu Zëri Im”, është edhe një synim tjetër që të dokumentohen rastet e të mbijetuarave të dhunës nga forcat serbe gjatë luftës së fundit në Kosovë, dhe i njëjti problem të senzibilizojë komunitetin ndërkombëtar.(Teksti-Shqipe Miftari, kamera-Berat Bahtiri)/21Media