Shumë ende kujtojnë çiftin më romantik të Hollywoodit, dashuria e të cilit kurrë nuk ka ardhur plotësisht në jetë

Shumë ende kujtojnë çiftin më romantik të Hollywoodit, dashuria e të cilit kurrë nuk ka ardhur plotësisht në jetë

Megjithëse ishin besnikë dhe vetëm një hap larg martesës, Jennifer Lopez dhe partneri i saj, Ben Affleck, tronditën shumë tifozë me lajmin se dashuria e tyre erdhi në fund.

Pak vite pas pushimit, partnerët e mëparshëm u takuan në një shfaqje ku folën për sfidën me të cilën u përballën.

Jennifer dhe Ben, për shembull, vendosën të nisin një dietë rigoroze që kërkonte lirimin e karbohidrateve dhe sheqerit nga dieta e tyre. Megjithëse Jennifer kishte respektuar plotësisht dietën, Ben nuk mundi të përballonte, por pas një paraqitje të përbashkët të ftuar, ai premtoi ish-të dashurës së tij se do të përpiqej përsëri, transmeton KosovaPress.

“Jo vetëm që ju dhemb koka, por gjithashtu keni ndjenjën se jeni në një univers tjetër. Është sikur nuk ndihesh. Pastaj ngadalë filloni të kuptoni se jeni të varur nga sheqeri. Unë kam qenë duke menduar për të gjithë kohën. Por unë isha i durueshme ndaj dëshirës për ëmbëlsira dhe dëshira u zhduk pas pak”, shpjegon Jennifer.

Afleck, i cili nuk mundi të përballonte një dietë rigoroze në atë kohë, ka qenë në muajt e fundit duke luftuar me varësinë nga alkooli, gjë që përfundimisht çoi në dështimin e martesës së tij. Aktori u kthye në punën e tij pas terapisë, por fëmijët e tij ishin ngarkesa më e madhe, duke pasur parasysh se martesa e tij me aktoren Jennifer Garner mbaroi për shkak të gjendjes së tij.

“Kam pasur një problem, dhe kjo është diçka që me të vërtetë dëshiroj ta zgjidh. Është për ty, për jetën tënde, për familjen tënde. Ne të gjithë përballemi me disa pengesa në jetë dhe duhet të përballemi me ta”, tha aktori i famshëm, i cili pranoi sfidën e ish-të dashurës së tij për t’iu nënshtruar dietës.