Shqiptarët atje po mbrohen nga forcat policore

Shqiptarët atje po mbrohen nga forcat policore

Të enjten në Beograd ka nisur edicioni i radhës i festivalit “Mirëdita, dobar dan!”. Ky festival i cili synon të prezantoj për publikun serb skenën kulturore dhe shoqërore të Kosovës e që për qëllim ka fqinjësinë e mirë, që nga viti 2014 nuk është mirëpritur nga audienca në Serbi. Edhe këtë vit në Beograd kishte protesta e thirrje kundër Republikës së Kosovës e UCK-së.( Pergaditi- Abaz KRASNIQI /21Media