Sipas Ilirit,  femrat gjithmonë janë prezantuar si një krijesë fisnike

 Sipas Ilirit,  femrat gjithmonë janë prezantuar si një krijesë fisnike

Tekstshkruesi dhe kompozitori i njohur Ilir Berani në një lidhje direkte në emisionin “Prite të Gjelbrën”  tha se femrat  shqiptare janë prezantuar në mënyra të ndryshme ashtu siç është ndërruar edhe shoqëria, prej këngëve folklorike e deri te bota moderne.

Karshi këtij ndryshimi Ilir tha se femrat gjithmonë janë prezantuar si një krijesë fisnike dhe si një shtyllë e familjes. /21Media