E dashura e kishte gënjyer

E dashura e kishte gënjyer

Ai ishte aq i lumtur që ishte një baba sa që vendosi të bënte tatuazh emrin e djalit të tij në shpinë: “Benjamin”.

Megjithatë, gëzimi u kthye në zemërim kur kolumbiani 22 vjeçar,  Pedro Pablo Santo Domingo , zbuloi se në të vërtetë, ky fëmijë nuk ishte i tij.

Disa ditë pas bërjes së tatuazhit, i riu lexoi bisedat Whatsapp në telefonin e të dashurës në të cilën gruaja i tha ish-it të tij, se babai i vërtetë është ai (lajmi i konfirmuar më pas nga një test i ADN-së) dhe dëshiron të rifillojë një marrëdhënie me të.

Pedro Pablo, nën efektin e alkoolit, nuk ishte në gjendje të ruante zemërimin dhe e qëlloi partneren e tij me një shkop.

Tani ai i është besuar një ekipi psikologësh. Lajmi është raportuar nga faqja lokale e informacionit “La Opinion”.

Fqinjët, të cilët njoftuan policinë, e shpëtuan gruan nga goditjet. Partneri i saj u arrestua, por u lirua pasi tregoi historinë e tij para autoriteteve. Psikologët do ta ndihmojnë atë të kapërcejë traumën.