Përkujtohet Epopeja e Vërrinit

Përkujtohet Epopeja e Vërrinit

Në 21 vjetorin e Epopesë së Vërrinit në Landovicë të Prizrenit u përkujtuan dëshmorët dhe martirët që ranë për lirinë dhe pavarëisnë e Kosovsës./21Media