Kryeqyteti i Shqipërisë është më i bukur sipas ministres

Kryeqyteti i Shqipërisë është më i bukur sipas ministres

Sot në emisionin “1 Kafe prej Shpisë” e ftuar ishte Ministrja e Arsimit e Shqipërisë, Besa Shahini, me të cilën u diskutua për çështje të ndryshme nga jeta private dhe profesionale e saj.

Në mesin e pyetjeve që iu bënë mysafires, Besa duhej të zgjidhte kryeqytetin më të bukur, ndërmjet Tiranës dhe Prishtinës.

Në këtë pyetje, Shahini zgjodhi Tiranën, për të cilën tha që objektivisht është më e bukur, derisa për Prishtinën tha që zë vend të veçantë në zemrën e saj./21Media