E para e legjislativit, Vjosa Osmani ka treguar se ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafën e ka “ministër për qejfi”.

Një deklaratë të tillë, Osmani e tha gjatë vazhdimit të fjalisë së ministrit Mustafa, i cili po sqarohej në Kuvedin e Kosovës për përkrahjen e sektorit të qumështit.

Pasi vazhdimit të fjalës, Vjosa Osmani u shpreh se është “diskrecioni i kryetarës”./21Media