Bëhen bashkë biznese, investitorë, koorporata, zyrtarë dhe diplomatë

Bëhen bashkë biznese, investitorë, koorporata, zyrtarë dhe diplomatë

Nën moton “Besimi dhe mirekuptimi jane suksesi i biznesit”, në klubin Metropolitan, në Manhattan të Nju Jorkut, “Bervan Capital Group” organizoi takimin galla vjetor, ku bashkoi biznese, investitor, koorporata, zyrtar dhe diplomatë që përfaqësonin një kapital mbi 5 trilion dollar. Në mesin e pjesëmarrësve ishin edhe diplomatet e Kosovës, Ambasadoret Vlora Çitaku, Teuta Sahatqija dhe diplomatë të tjerë. Pjesëmarrjen e Kosovës në këtë event e vleresoi Ambasadorja Teuta Sahatqija./21Media