Ata e kuptojnë drejt mbylljen e xhamive në kohë pandemie

Edhe qytetarët e besimit islam e kuptojnë drejt që masat kufizuese për parandalimin e virusit korona përfshin edhe mbylljen e xhamive gjatë Ramazanit dhe Bajramit, tregoi një anketë e shkurtër, e realizuar në Prishtinë./21Media