Sot është betuar deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Yllza Hoti e cila zëvendeson ish-deputeten, Vjosa Osmani, tashme presidente e vendit.

Betimi i deputetes është bërë në seancën e Kuvendit e cila është duke u mbajtur me praninë e 70 deputetëve.

Në këtë senacë gjithasthu pritet të diskutohet edhe për menaxhimin e COVID-19 dhe sigurimin e vaksinave./21Media