Beyone ka publikuar një këngë të re, “Black Parade”, disa orë pasi zbuloi iniciativën e saj për t’u ndihmuar bizneseve që janë nën pronësi të njerëzve me ngjyrë. Kjo këngë ka një tekst domethënës për historinë e njerëzve me ngjyrë, brutalitetit policor dhe protestave pas vdekjes së George Floyd.

Beyonce ishte e zëshme gjatë protestave anti-raciste që u zhvilluan në maj pas vdekjes së George Floyd./21Media