Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut për TV 21 thanë se pavarësisht se cili do të jetë vendimi i Qeverisë, namazi i Bajramit do të falet ne xhami.

Sipas tyre, nijeti është i pastër dhe prandaj vendimi do të qëndrojë ashtu siç është. BFI njoftoi se gjatë ditës ka dorëzuar edhe dëshmitë materiale në polici dhe Qeveri dhe po presin të zbardhet rasti për presionin e policisë ndaj imamëve, raporton TV21./21Media