Demokrati Joe Biden zgjeroi kryesimin e tij të ngushtë ndaj Presidentit Donald Trump në shtetet fushëbetejë të Pensilvanisë dhe Gjeorgjisë. Me këtë Bideni po i afrohet më shumë afër fitimit të Shtëpisë së Bardhë tre ditë pas mbylljes së votimeve.

Ndërsa, sekretari i shtetit të Xhorxhias, Brad Raffensperger ka deklaruar se në këtë shtet do të ketë rinumërim për shkak të afërsisë së votave mes dy kandidatëve.