Gara për Presidentin e Shtëpisë së Bardhë mes kandidatëve Joe Biden dhe Donald Trump është duke vazhduar.

Ato pak shtete që kanë mbetur për t’u përcaktuar fituesi, kanë fituar vëmendjen e opinionit amerikan por edhe të botës.

Bazuar në të dhënat e fundit, Biden është duke prirë në vendet si Arizona, Nevada, Pennsylvania, Georgia dhe Karolina e Veriut.

Në Arizona, Biden udhëheq me 43.779 vota, në Nevada me 20.127, Pennsylvania me 13.662 dhe Georgia me 1.554