Nga kompania kanë konfirmuar se ka probleme

Nga kompania kanë konfirmuar se ka probleme

Në disa pjesë të Amerikës së Veriut dhe Evropës, ka pasur një rënie në shumë prej shërbimeve të Google, si YouTube, Jimmy, Analytics, Drive, Snapchat.

Përdoruesit kanë më shumë probleme në bregun lindor të Shteteve të Bashkuara, por problemet raportohen nga shumë përdorues nga Evropa, Kili, duke pretenduar se ata kanë një problem me hyrjen në aplikacione.

Kompania Google ka konfirmuar se kanë probleme dhe se shkaku kryesor i problemit është në shërbimin Cloud.