E kuqja tendenca e këtij sezoni

E kuqja tendenca e këtij sezoni

Ndërmjet modeleve të pafundme që kanë sjellë trendet e rrobave të banjos të këtij sezoni dhe tendencës së frymëzuar nga filmi i njohur Baywatch, jemi të bindur që ngjyra e kuqe do të dominojë.

Shikoni më poshtë disa nga bikinit që duhet t’i keni këtë verë./21Media