Grande rikthehet në Mançester këtë të dielë

Grande rikthehet në Mançester këtë të dielë

Të gjithtë të mbijetuarve nga masakra e Mançester do tu jepen bileta falas për koncertin e radhës së Ariana Grande këtë të dielë.

Pas sulmit, Grande rikthehet në këtë qytet dhe këtë të dielë do të mbështetet nga miqtë e saj këngëtarë, Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That dhe Miley Cyrus për koncertin bamirës “One Love Manchester”.

Ndryshe, nga ky sulm humbën jetën 22 persona.

Shqetësimet janë rritur nga ata që kanë blerë biletat e saj nga një palë e tretë dhe nuk mund të kenë hyrje falas.