Një ndërtesë që shkrihet, një shtëpi me kokë poshtë, ose xhungël që mbahet brenda një aeroporti: këto nuk janë imazhe nga një film surreal.

Në fakt, të gjitha kryevepra arkitekturore ekzistojnë me të vërtetë. Dhe ka edhe më shumë, sepse aftësia e disa mendjeve të talentuara për të krijuar gjëra të jashtëzakonshme nuk njeh kufij./21Media