Nëna e tyre nuk e mohon se fëmijët më vonë mund të kenë emra tjerë

Nëna e tyre nuk e mohon se fëmijët më vonë mund të kenë emra tjerë

Koronavirusi është bërë temë kryesore në gjithë botën dhe ka çrregulluar jetën e të gjithëve.

Emri i këtij virusi ka filluar që njerëzve t’iu shërbejë si inspirim për t’ua vënë foshnjave të tyre të porsalindura,

Një çift nga qyteti Raipur në Indi ka vendosur që binjakët e tyre t’i pagëzojë me emrat Corona dhe COVID.

”Kur personeli mjekësor filloi t’i thërrasë Corona dhe COVID, vendosëm t’i pagëzojmë me këta emra”, citohet të ketë thënë nëna e tyre 27-vjeçare.

Ajo nuk e ka mohuar mundësinë emrat e tyre mund të ndrroet dhe fëmijët e saj mund të kenë emra tjerë. /21Media