Vajzat tani janë nëntë vjeçe

Vajzat tani janë nëntë vjeçe

Të gjithë mendojnë se fëmijët, mbesat, nipat e tyre janë më të bukurit e botës. Por, kur Jaqi Clement ka sjellur në jetë dy binjake para 9 viteve , të gjithë e kanë parë se ka diçka jashtëzakonisht të rrallë tek to.

Edhe kur kanë qenë vetëm bebe, është parashikuar së këto dy bukuroshe do të bëhen modele. Dhe tani, me të vërtet janë duke u konsideruar si binjaket apo vajzat më të bukura në botë. Ato deri tani kanë pasur oferta gnga agjencione të ndryshme të modelizmit raporton “Bright Side”.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të vajzave, të cilat konsiderohen si më të bukurat në botë. /21Media