Bsilimi thotë se diaspora ndihmon shumë

Bsilimi thotë se diaspora ndihmon shumë

Ministri në detyrë i i Financave dhe Transfereve Besnik Bislimi, tha se ndihma e diasporës gjatë kësaj kohe është për çdo lavdatë. Këtë deklaratë Bislimi e bëri në një konferencë të mbajur sot bashkë me kryeministrin në detyrë, Albin Kurtin.

Bislimi theksoi se brenda një orë e gjysmë opre diaspora dhuroië 35 mijë euro.

“Diaspora është duke na ndihmuar tepër shumë. Vetëm për 1 orë e gjysmë janë deri në 35 mijë euro. Duhet me marrë informata se duhen disa ditë deri të derdhen. Unë nuk kam parë asnjëherë gatishmëri të diasporës për na ndihmuar”, tha Bislimi. /21Media