Bizhuteritë e zgjedhura me kujdes mund të jetë një pasqyrim i botës tuaj të brendshme.

Shembull, nëse ju pëlqen të vendosni unaza të mëdha, gjerdan ose rrathë, prireni të jeni një person aktiv dhe shoqëror.

Më poshtë mund t’i shihni disa nga kryeveprat e bizhuterive moderne. /21Media