Lulu, një qen 8-vjeçar në SHBA do të jetojë jetën si është më së miri, pasi qëtrashëgoi 5 milionë dollarë në testamentin e pronarit të tij.

Martha Burton, kujdestarja e Lulu, tha se Bill Dorris, ishte një biznesmen i suksesshëm i cili nuk ishte i martuar dhe vdiq në fund të vitit të kaluar, transmeton rtv21.tv.

Në testamentin e tij thuhet se paratë duhet të vendosen në një amanet për kujdesin e Lulu.

“Ai thjesht e donte qenin”, tha Burton, e cila e kishte shok biznesmenin dhe kujdesej për qenin kur ai udhëtonte.

Ajo tha se nuk e di nëse mund të shpenzojë ndonjëherë 5 milionë dollarë për Lulu./21Media