Ndërtohet rruga për Bjeshkët e Istogut.-Mbi 30 stane e 100 shtëpi malore në lartësi 1 mije e 550 metra

Ndërtohet rruga për Bjeshkët e Istogut.-Mbi 30 stane e 100 shtëpi malore në lartësi 1 mije e 550 metra

Bjeshkët e Istogut mbeten atraktive edhe në kohë pandemie.
Mbi 30 stane me tufa delesh dhe 100 shtëpi malore,  e pasurojnë edhe më shumë natyrën në këto ane. Reportazh i Bahtir CAKOLLIT./21Media