Danni Bruce (20) bleu një sprej për rrezitje me nuancë të mbyllët dhe e ka lyer gjithë trupin

Danni Bruce (20) bleu një sprej për rrezitje me nuancë të mbyllët dhe e ka lyer gjithë trupin

Shumë shpejti nisi të vërejë se diçka nuk është në rregull dhe lëkura e saj nisi të bëhej e gjelbër.

Ajo u fotografua dhe postoi fotot në rrjetet sociale, duke paralajmëruar të tjerët që të mos blinin këtë produkt, dhe në Facebook ajo njoftoi se kishte kontaktuar prodhuesit, por nuk kishte marrë përgjigjje.

Danni shpejt u shndërrua në një pseudonim të Shrek, dhe në rrjetet sociale disa prej tyre lëshuan foton e karakterit të njohur nga filmat e animuar.

Danni shpresonte se do të merrte ngjyrën prej bronzi, dhe për shkak se “u bë e gjelbër” dhe vendosi të mos dalë nga shtëpia derisa “t’i bie ngjyra”.