Blero në mal

Blero në mal

Blero Muharremi është një ndër këngëtarët më të diskutuar si për anën profesionale ashtu edhe për atë private.

Ai këtë vit si asnjëherë herë më parë ka qenë shumë aktivë me projekte të ndryshme muzikore, mirëpo publikun afër e ka mbajtur edhe me fotografi të ndryshme.

Së fundmi Blero ka postuar një foto në të cilën shihet gjysmë i zhveshur në mal duke shijuar ambientin dhe duke kërkuar pak qetësi.

Ndryshe “Jar Na Na” është kënga e fundit nga Blero në bashkëpunim me Kole Oroshin./21Media