Blerta i është gëzuar rënies së borës

Blerta i është gëzuar rënies së borës

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Blerta Deliu- Kodra është njëra nga deputetet më të komentuara në mediat rozë. Blerta Deliu – Kodra, përkundër angazhimeve që i ka gjen kohë edhe për dukjen dhe gjithmonë shfaqet në formë.

Pak minuta më parë, Blerta e cila tregohet mjaft aktive në rrjetin social Instagram, ka publikuar një fotografi me të cilën ka treguar se sa shumë i është gëzuar rënies së borës.

“Kur i gëzohesh borës si fmija” është mbishkrimi që deputetja e ka lënë mbi fotografinë e publikuar në Instagram.

Blerta nuk njihet vetëm për fushën e politikës. Atë më herët e keni  parë edhe si aktore e prezantuese./ 21Media