U promovua libri i publicistit Emin Azemi “Bllaca dhembja e lirisë”

U promovua libri i publicistit Emin Azemi “Bllaca dhembja e lirisë”

Në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë , u promovua libri i publicistit Emin Azemi “Bllaca dhembja e lirisë”. U tha se ky libër vjen si një kundërvënie ndaj harresës historike rreth ankthit të shqiptarëve të përjetuar 20 vjet më parë në Bllacë si dhe si  dëshmi  se Shqiptarët  ishin dhe mbetën këtu përkundër të gjitha katrahurave./21Media