“BNE” mposhtet nga “ENCE”, nuk kualifikohet në “Stazën e legjendave”

Ekipi shqiptar i lojërave elektronike, “Bad News Eagle” ka pësuar disfatë nga ekipi “ENCE” me rezultat 16:13 dhe kështu kanë lëshuar një mundësi të mirë për t’u kualifikuar për në fazën e skuadrave më të mirë në botë të njohur si “Staza e legjendave”.
Përkundër kësaj humbje “Bad News Eagle” do të kenë edhe një mundësi të fundit për t’u kualifikuar tutje në ndeshjen e radhës.
Deri më tani në këtë garë, “BNE “ kanë dy fitore dhe dy humbje.

Back to top button